Καταγγελία: Συνεχίζονται τα χρόνια χειρουργεία στο "Γεννηματάς"

Συνεχίζονται τα χρόνια χειρουργεία στο "Γεννηματάς" μέσα στην κρίση του ιού

Για μία ακόμη φορά καταγγελία για κακή, αθέμιτη και επικίνδυνη λειτουργεία του μεγάλου νοσοκομειακού ιδρύματος των Αθηνών


Συγκεκριμένα o διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας και συντονιστής διευθυντής του πλαστικού χειρουργικού τμήματος, στέλνει πρόγραμμα προς έγκριση στο επιστημονικό συμβούλιο και η πρόεδρος το εγκρίνει, "βαφτίζοντάς" το ένα χρόνιο περιστατικό σε επείγον.

Αποτελούν πληγή για το ΕΣΥ συμπεριφορές τέτοιου επιπέδου, όσο κι αν προσπαθούν η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας να τα εκμηδενίσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η "ρινοπλαστική" μετατράπηκε σε "έλλειμα ρινός" προκειμένου να δικαιολογηθεί το "επείγον" του περιστατικού.

Στη διάθεση του News2U.gr υπάρχουν τα ονόματα των γιατρών - χειρουργών και των βοηθών του συγκεκριμένου περιστατικού  

Είναι χαρακτηριστικό πως οι διαδικασίες αυτές που είναι ανήθικες και επικίνδυνες περνάνε από το γραφείο του διοικητή, στην πόρτα του οποίο έχει στηθεί ένας πάγκος για να αποτρέπει την είσοδο γιατρών, εργαζομένων ή και ασθενών για λόγους ασφαλείας. Μαζί με τον... βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα, όμως, καθώς η διοίκησηγ του νοσοκομείου έχει την ησυχία της και προβαίνει με αυτόν τον τρόπο σε αλλαγές που επιτρέπουν χειρουργεία ρινοπλαστικής κι ενώ σε όλην επικράτεια έχει επιβληθεί συγκεκριμένος νόμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα αντίστοιχα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας κυβέρνηση.gr