ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 6/3/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι τελευταίες προτάσεις μας (4/3/’21) που ακολούθησαν το 3/3 της 3/3/’21. Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 2,00 και 1,95 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Άρης – Ολυμπιακός 1-1 (Χ2 και under 2,5 η πρότασή μας) και Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (2-3 γκολ η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ 1-0 (g/g η πρότ.) είχαμε αστοχία αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Συνεχίζουμε σήμερα (6/3) με στοιχηματικές προτάσεις για την Super League:

ΟΦΗ – Λάρισα (15:00)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε πρόσφατα και από τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-1, κάνοντας την 8η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο +2 από τον Παναιτωλικό και να κινδυνεύει η παραμονή του, αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό. Από την άλλη η Λάρισα πέτυχε μία σημαντική νίκη με 1-0 (στην έδρα της) επί του Παναιτωλικού, ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι στο -4 από τους Αγρινιώτες αλλά με αγώνα λιγότερο. Για τους τολμηρούς η ισοπαλία αξίζει στο 3,65. Η πρότασή μας είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,60.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Ο Ατρόμητος στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 3-0 και βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Περιστεριώτες έχουν χάσει το τρένο για την εξάδα (-15 από αυτήν) και πλέον η προσπάθειά τους περιορίζεται στην προετοιμασία... για την επόμενη σεζόν. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ και έτσι μείωσε στο -1 την απόστασή του από τον 5ο Παναθηναϊκό και είναι υπολογίσιμος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πρότασή μας είναι Χ2 και under 2,5 με απόδοση 2,00.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (19:30)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται «ανεβασμένος» μετά την νίκη-πρόκριση στους «4» για το Κύπελλο Ελλάδας με σκορ 2-1 στην αναμέτρηση με τον σημερινό του αντίπαλο. Επίσης στο πρωτάθλημα φέρνει καλά αποτελέσματα τελευταία, σε αντίθεση με τους «πράσινους». Βρίσκεται στο +8 από τον Παναιτωλικό και φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, αρκεί να συνεχίσει με την ίδια απόδοση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από αυτήν. Η πρότασή μας είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Οι στοιχηματικές μας προτάσεις μαζί σας και τις καθημερινές (εκτός Δευτέρας και Παρασκευής) με προτάσεις κατ' επιλογή, από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου.