ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 20/3/’21

«Ανάποδη» στοιχηματικά η προχθεσινή μέρα (18/3), δεν σημείωσαν κάποια επιτυχία οι προτάσεις μας. Στους αγώνες, Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1 (g/g η πρότασή μας), Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (2-3 γκολ η πρότασή μας). Τέλος, στο Γιουνγκ Μπόις – Άγιαξ 0-2 (g/g και under 4,5 πρότασή μας) «βγήκε» το σύνολο των γκολ όχι όμως και το σημείο.

Συνεχίζουμε σήμερα (20/3) με στοιχηματικές προτάσεις για  την Super League:

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα (15:00)

Η «Eλαφρά Tαξιαρχία» έρχεται από νίκη με 1-0 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη και βρίσκεται στο +9 από τον προτελευταίο ΟΦΗ. Νέος προπονητής ο Μάκης Χάβος μετά την παραίτηση του Παράσχου. Η Λάρισα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1 και βρίσκεται στην τελευταία θέση στο -3 από τον ΟΦΗ. Πιθανολογούμε πως το καλύτερο που μπορεί να πάρει από αυτόν τον αγώνα η Λάρισα είναι ένας βαθμός. Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,85.

Βόλος – ΟΦΗ (17:15)

Ο Βόλος έρχεται με καλή ψυχολογία μετά την νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» και ξεκινά τα play out από την 1η θέση. Από την άλλη ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη 10η συνεχόμενη ήττα του και τώρα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με +3 από την ουραγό Λάρισα. Αναμένουμε πως κάποια στιγμή θα υπάρξει αντίδραση από τον ΟΦΗ στον κατήφορό του. Η πρόταση είναι 1Χ και under 3,5 με απόδοση 1,70 (interwetten).

Παναιτωλικός – Λαμία (19:30)

Ο Παναιτωλικός έρχεται με κακή ψυχολογία μετά την ήττα που υπέστη με 1-0 με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη. Από την άλλη η Λαμία, την προηγούμενη αγωνιστική έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο παίζοντας στην έδρα της και συνεχίζει την συγκομιδή πολύτιμων βαθμών στη μάχη της παραμονής. Βρίσκεται στο +4 από τον ΟΦΗ και σε καλή κατάσταση. Για τους τολμηρούς το Χ σε άριστη απόδοση 3,10. Η πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 1,80.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (19:30)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται «ανεβασμένος» μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις του. Από την άλλη ο Ατρόμητος, στην προηγούμενη αγωνιστική έφερε λευκή ισοπαλία στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα. Αγώνας περισσότερο για το γόητρο, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού και λογικά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Αξίζει το ρίσκο του 1 με απόδοση 2,15.