ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 21/3/’21

Οι επιτυχημένες προτάσεις μας ήταν 2/4 όσον αφορά στους χθεσινούς αγώνες (20/3/’21). Οι κερδισμένες αποδόσεις ήταν 1,70 και 2,15 αντίστοιχα, στα παιχνίδια Βόλος – ΟΦΗ 0-0 (1Χ και under 3,5  η πρότασή μας) και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0 (1 η πρότ.). Αντίθετα, στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα  0-2 (1Χ και under 2,5  η πρότ.) «βγήκε»  μόνο το σύνολο των γκολ, ενώ στον αγώνα Παναιτωλικός – Λαμία 0-3 (no goal και under 2,5 η πρότ.) ευστοχήσαμε μόνο στο no goal.

Συνεχίζουμε σήμερα (21/3) με στοιχηματικές προτάσεις για  την Super League:

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (15:00)

Ο Αστέρας Τρίπολης στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκινά από την έκτη θέση τα play οff. Είναι στο -6 από την τρίτη θέση (ΑΕΚ) η οποία οδηγεί σε ένα από τα τρία εισιτήρια για το Conference League. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στις νίκες μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και δήλωσε παρόν στη μάχη της τρίτης θέσης. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Ολυμπιακός – Άρης (17:15)

Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται με 16 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας και μετράει αντίστροφα… για την στιγμή που θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής. Από την άλλη ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο +3 από την ΑΕΚ, και ο μοναδικός στόχος του είναι να παραμείνει σε αυτήν μετά και τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο. Αναμένω ένα ενδιαφέρον ντέρμπι παρότι οι Πειραιώτες προέρχονται από ένα βαρύ πρόγραμμα. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30)

Οι δύο «δικέφαλοι» προσέρχονται στο ντέρμπι μετά από ήττες που έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική. Ο μεν ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στην Λεωφόρο από τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό η δε ΑΕΚ με 1-0 από τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολυπόθητη τρίτη θέση στο +1 από τον αντίπαλό της. Αναμένω μία αναμέτρηση στην οποία θα παίξει ρόλο η τακτική από δύο ομάδες που δεν είναι στα καλύτερά τους. Η πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 2,00.