ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, Primera Division, 27/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι προχθεσινές προτάσεις μας (25/2/’21). Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,80 και 2,00 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Άρσεναλ – Μπενφίκα 3-2 (g/g η πρότασή μας) και Νάπολι – Γρανάδα 2-1 (2-3 γκολ η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-1 (Χ2 και over 1,5 η πρότ.) «βγήκε» το σύνολο των γκολ όχι όμως και το σημείο.

Συνεχίζουμε σήμερα (27/2) με στοιχηματικές προτάσεις για την Super League και την Primera Division:

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (17:15)

O Απόλλων Σμύρνης έρχεται από την ήττα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Βόλο με σκορ 2-1. Βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +7 από την προτελευταία Λαμία και με βάση και την εικόνα του, δεν δείχνει να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Από την άλλη ο ΟΦΗ ηττήθηκε πρόσφατα  από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, κάνοντας την 7η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο +2 από τον Παναιτωλικό και να κινδυνεύει η παραμονή του, αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό. Η πρόταση είναι  1Χ και under 2.5 με απόδοση 2,15.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα  (17:15)

Σημαντικό παιχνίδι για την μάχη της δεύτερης θέσης (-2 η Μπαρτσελόνα, και -4 η Σεβίλλη από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης) και αλλά και την διατήρηση της ελπίδας για την πρώτη. Οι Ανδαλουσιανοί δείχνουν καλύτεροι στον αμυντικό τομέα όμως οι Καταλανοί έχουν τη δυνατότητα να βρουν τον δρόμο για την αντίπαλη εστία αν και βρίσκονται μακριά από τον παλιό τους εαυτό. Στους έξι τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα, 2-3 γκολ έχουν σημειώσει, η μεν Σεβίλλη πέντε φορές η δε Μπαρτσελόνα τέσσερις. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (19:30)

O Αστέρας Τρίπολης αν και προηγήθηκε με 0-2 τελικά ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ (2-2). Βρίσκεται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και στο -3 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό και διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, στην προηγούμενη αγωνιστική, στη φιλοξενία της Λαμίας, αναδείχτηκε νικητής με σκορ 0-4. Βρίσκεται στην 2η θέση (+2 από τους Άρη και ΑΕΚ) την οποία θέλει να κρατήσει ώστε να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια για τα προκριματικά του Conference League. Η πρόταση είναι g/g με απόδοση 2,00.