ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Serie A, Super League, 20/2/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,20 καταγράψαμε στις τελευταίες προτάσεις μας (18/2/’21). Η επιτυχημένη πρόταση αφορούσε στον αγώνα Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4- 2 (1 η πρότασή μας). Στους άλλους αγώνες, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1 (Χ η πρότ.) δεν «βγήκε», ενώ στoν αγώνα Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 0-4 (2-3 γκολ η πρότ.) είχαμε αστοχία, αφού η Γιουνάϊτεντ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (το τελευταίο στο 90’).

Συνεχίζουμε σήμερα (20/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Serie A και τη Super League:

Λάτσιο – Σαμπντόρια (16:00)

Η Λάτσιο θα προσπαθήσει να ανακάμψει γρήγορα από την ήττα που υπέστη με 3-1 από την Ίντερ που της διέκοψε το σερί των έξι νικών. Ο αγώνας έχει και βαθμολογική σημασία γι αυτήν αφού συγκατοικεί στην πέμπτη θέση με τη Νάπολι και την Αταλάντα, με -2 από την 4η Γιουβέντους, όμως το μυαλό της θα βρίσκεται και στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπάγερν για τους «16»του Champions League. Από την άλλη η Σαμπντόρια, έρχεται από νίκη με 2-1 με αντίπαλο την Φιορεντίνα, ενώ βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 2,05.

Ατρόμητος – Λάρισα (17:15)

Ο Ατρόμητος στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-1 και βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Περιστεριώτες έχασαν το τρένο για την εξάδα (-12 από αυτήν) και πλέον η προσπάθειά τους περιορίζεται στην προετοιμασία... για την επόμενη σεζόν. Από την άλλη η Λάρισα έρχεται από ήττα με την ΑΕΚ με σκορ 2-4, χάνοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς. Ουραγός στο πρωτάθλημα έχοντας 9 βαθμούς, στο -3 από τη Λαμία και στο -5 από τον Παναιτωλικό, πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα (7 ήττες σερί εκτός). Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,90.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Η ΑΕΚ έρχεται από νίκη με 4-2 επί της Λάρισας στο Αλκαζάρ. Στάθηκε τυχερή, αφού στο 90’ ο Αθανασιάδης έπιασε πέναλτι, ενώ στην επόμενη φάση βρήκε γκολ και κλείδωσε έτσι το τρίποντο. Βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ με 43 βαθμούς, και στόχος της πλέον είναι να παραμείνει στην τετράδα. Στον σημερινό αγώνα θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από ισοπαλία με τη Λαμία 0-0. Βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς και στο -4 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό και διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.