ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, Serie A, 13/2/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,10 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (11/2/’21). Η επιτυχημένη πρόταση για το Κύπελλο Αγγλίας, ήταν αυτή της νίκης της Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι με σκορ 0-1 (2 και no goal η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Αγγλίας, Γουλβς – Σαουθάμπτον 0-2 (1Χ και over 1,5 η πρότ.) «βγήκε» το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, ενώ στο Κύπελλο Ισπανίας, Αθλέτικο Μπιλμπάο – Λεβάντε 1-1 (1 η πρότ.) είχαμε αστοχία, καθώς η Λεβάντε κατάφερε να πάρει ισοπαλία στο γήπεδο της Μπιλμπάο.

Συνεχίζουμε σήμερα (13/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Super League και τη Serie A:

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος αποκλείστηκε από τον Άρη στο Κύπελλο, έχει πλέον μοναδικό στόχο την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό και στο -4 από την τρίτη θέση). Ξέρει να φέρνει αποτελέσματα έστω και οριακά, αφού έχει σημειώσει έκτη σερί νίκη (τρίτο διαδοχικό διπλό, όλα με 1-0, αήττητοι στις 5 τελευταίες τους εξόδους, με μία μόνο ήττα από τον Ολυμπιακό το τελευταίο δίμηνο). Από την άλλη η Λαμία, μάχεται σθεναρά για την παραμονή, όμως πιθανολογούμε πως δεν θα τα καταφέρει με αντιπάλους τους Αρκάδες. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 2,05.

Νάπολι – Γιουβέντους (19:00)

Γκρίνιες στη Νάπολι μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της από την Αταλάντα για το Κύπελλο, όπως επίσης και για την υποχώρησή της στην έκτη θέση για το πρωτάθλημα, μετά την ήττα της με 2-1 στη Γένοβα από την Τζένοα. Προβλήματα και στον αγωνιστικό τομέα, αφού φαίνεται πως θα αγωνιστεί χωρίς τους βασικούς της στόπερ. Από την άλλη η Γιουβέντους, προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Ρόμα στο Τορίνο και πλέον είναι μόνη στην τρίτη θέση (στο -7 από την κορυφή), ενώ εκκρεμεί και το εντός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι. Διαθέτει συμπαγή άμυνα και φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αμφότερες ξεκινούν από βδομάδα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η πρόταση είναι 2 με απόδοση 2,00.

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (19:30)

Ο Απόλλωνας είναι εμψυχωμένος αρκετά, αφού προέρχεται από μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ (2-2) στην Τούμπα, που παραλίγο να ήταν και νίκη και από μία νίκη (η οποία δεν ήταν αρκετή για να περάσει στους «8») επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη με 2-1. Σίγουρα όμως πρέπει να συνεχίσει να φέρνει αποτελέσματα, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα παραμονής (+7 από την επικίνδυνη ζώνη). Από την άλλη ο Ατρόμητος, έχασε το τρένο για την εξάδα (-11 από αυτήν) και πλέον η προσπάθειά του θα περιοριστεί στην προετοιμασία για κάτι καλύτερο στην επόμενη σεζόν. Η πρόταση είναι 1Χ και over 1,5 με απόδοση 2,00.