Τσανακλίδου: «Η υπουργός Πολιτισμού μολύνει τον χώρο»

Η Τάνια Τσανακλίδου, μιλώντας στο Κόκκινο, τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις στον χώρο του θεάματος και δεν δίστασε να δηλώσει πως «η υπουργός Πολιτισμού μολύνει τον χώρο»

Η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου φαίνεται πως δεν μάσησε τα λόγια της, δηλώνοντας πως «η υπουργός Πολιτισμού μολύνει τον χώρο περισσότερο από τους βιαστές, καθώς τους καλύπτει».

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα πως «βρισκόμαστε μπροστά σ ένα τρομερό ζήτημα, ηθικό και κοινωνικό, και, μόνοι άνθρωποι, πληγωμένοι, προσπαθούν να βρουν έναν δρόμο προς τη δικαίωση. Από δω και πέρα η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να κωφεύει».

Παράλληλα, σχολίασε τη στάση της κυβέρνησης, λέγοντας: «Δεν έχουμε δει από τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό να επιδεικνύει αντανακλαστικά δημοκρατίας. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

«Θα ήθελα όλοι μαζί να ουρλιάξουμε "παραιτηθείτε τώρα, κυρία Μενδώνη. Παρατήστε τα όλα και φύγετε"», κατέληξε η Τάνια Τσανακλίδου.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια δεν είναι η μόνη από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχει ζητήσει την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, καθώς οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Μάριος Αθανασίου έχουν ζητήσει επίσης να παραιτηθεί.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ τη συνέντευξή της ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM