Χρανιώτης για Μενδώνη: «Παραιτηθείτε παρακαλώ!!!»

Γιώργος Χρανιώτης

Την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ζητάει ο Γιώργος Χρανιώτης

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης, δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από την Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε»

Post Χρανιώτη για Μενδώνη

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου είχε ζητήσει την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια δημόσια τοποθέτηση του είχε αναφέρει συγκεκριμένα για τη Λίνα Μενδώνη: 

«Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη.

Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου ” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM