Νέα καταγγελία: «Με βίασε σε σπίτι στο Μεταξουργείο σε ηλικία 22 ετών»

Νέα καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού - τραγουδιστή με τα αρχικά Μ.Α., ο οποίος φέρεται να βίασε νεαρό σε σπίτι στο Μεταξουργείο

Η καταγγελία αφορά περιστατικό που συνέβη το 2006 σε σπίτι στο Μεταξουργείο, όταν ο καταγγέλλων ήταν 22 ετών και ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την «Realnews» το θύμα γνώρισε τον θύτη του σε ένα καφέ όπου σύχναζαν και οι δυο. Ο άνθρωπος που κατονομάζεται στη μήνυση είναι γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής, με τα αρχικά Μ. Α και τότε φοιτούσε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Σήμερα έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Το θύμα δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Το μόνο που τον ένωνε με τον θύτη ήταν το καφέ που σύχναζαν από κοινού. Μάλιστα, το θύμα πήγαινε στο εν λόγω καφέ, καθώς δούλευε εκεί ένα συγγενικό του πρόσωπο. Θύτης και θύμα άρχισαν να μιλούν, με τον ηθοποιό να του παρουσιάζεται ως άτομο με «υψηλές» γνωριμίες στον χώρο του θεάματος.

Μεταξύ των ατόμων που ο ηθοποιός – τραγουδιστής ανέφερε ότι ανήκουν στους φίλους του ήταν και γνωστός παράγοντας του θεάτρου, το όνομα του οποίου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στα ΜΜΕ για παρενοχλήσεις.

Το σκηνικό

Κάποια στιγμή, ο μετέπειτα ηθοποιός τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο «να πιουν καφέ και να τα πουν». Ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να υποψιάζεται βέβαια τι θα επακολουθούσε. Όταν πήγε εκεί, ο ηθοποιός τού επιτέθηκε και, όντας πιο γεροδεμένος, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει. Κάποια στιγμή, φέρεται να λέει το θύμα πως χτύπησε το τηλέφωνο του ηθοποιού. Αυτός απάντησε λέγοντας στον συνομιλητή του, κατά τον μηνυτή, «έλα από εδώ, εδώ τον έχω». Φράση που ίσως να σήμαινε και «κάλεσμα» σε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Εκείνη τη στιγμή που ο θύτης ήταν πιο χαλαρός, κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Μεταξουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM