Λιβαδειά - Βιασμός 15χρονης: Αυτός είναι ο 44χρονος δράστης

44χρονος που κατηγορείται για βιασμό
© astynomia.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 44χρονου άνδρα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι βίασε 15χρονο κορίτσι στη Λιβαδειά. Τα στοιχεία του δόθηκαν ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας. Ο 44χρονος συνελήφθη στις 28 Μαΐου, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης στη Λιβαδειά.

«Πρόκειται για τον Σκαμάγκη Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20/4/1977 στην Αιτωλοακαρνανία» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς: 22610-88888, 22610-88850, του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

44χρονος στην αστυνομία
© astynomia.gr

Η γνωριμία στα social media

Υπενθυμίζουμε πως ο 44χρονος γνώρισε τη μαθήτρια μέσα από τα social media και, υποκρινόμενος ότι γνωρίζει την οικογένειά της, κατάφερε να την ξεγελάσει, με αποτέλεσμα η 15χρονη να δεχτεί να μπει στο αυτοκίνητό του, όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει εκεί και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα είχε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα». Ακόμη, όπως αναφέρει το newsit, της είπε πως θα την πάει και θα τη γυρίσει προτού τελειώσει το μάθημα, για να μην αντιληφθούν οτιδήποτε οι γονείς της.

Αφού ξεγέλασε τη 15χρονη, μπήκαν στο όχημά του και, λίγο πριν βγουν στην εθνική οδό, έστριψε και κατευθύνθηκε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου βίασε τη νεαρή κοπέλα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα