Ρουβίκωνας κατά Λιγνάδη: «Σίχαμα, θα πληρώσεις για όλα»

Οι αφίσες του Ρουβίκωνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, μετά τα όσα λέγονται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, έχει γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με αφίσες στις οποίες απεικονίζεται ο εν λόγω ηθοποιός, προειδοποιώντας τον πως «θα πληρώσεις για όλα», ενώ μάλιστα τον αποκαλούν «σίχαμα».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, Νίκος Γεωργουλέας, σχολιάζοντας τις αφίσες, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

Επανέλαβε επίσης τις χθεσινές του δηλώσεις, ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε και στην παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις μέρες ο αρχηγός του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα μήνυμα κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, που ανέφερε ότι «επειδή έχει άκρες, βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο να μην κινηθούν νομικά εναντίον του».

Η ανάρτησή του:

Ρουβίκωνας κατά Λιγνάδη

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγη ώρα η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως ο Λιγνάδης έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί όμως, ποια η θέση της Μενδώνη;».

Η ανάρτησή της:

Αμέσως μετά ο ηθοποιός και ο δικηγόρος του διέψευσαν την είδηση. Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε πως βρίσκεται στο σπίτι του, εντός Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM