Λιγνάδης: Δραματική σχολή τον είχε διώξει για ανάρμοστη συμπεριφορά

Μερικές ακόμη κατηγορίες έρχονται να προστεθούν στο πρόσωπο των ημερών, καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε απομακρυνθεί από τη δραματική σχολή «Ίασμος» για ανάρμοστη συμπεριφορά

Οι μαθητές της σχολής είχαν ενοχληθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους της σχολής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο «Πρώτο Θέμα», ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλούσε συχνά για σεξ και όργια, γεγονός που του κόστισε τη θέση του από τη δραματική σχολή.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα την περίοδο 2015-2016 και το επιβεβαίωσαν ο γιος του ιδιοκτήτη της δραματικής σχολής και ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας και η ηθοποιός και απόφοιτη της σχολής «Ίασμος» Αρτεμις Αστεριάδη.

Οι φοιτητές ζήτησαν ακρόαση

Οι φοιτητές ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά του κ. Λιγνάδη, ο οποίος στο μάθημα του φαίνεται να μιλούσε  για σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες. Έτσι, αντιπροσωπεία των μαθητών ζήτησε ακρόαση ακρόαση από τον κ. Σταύρο Αμούτζα-Δελλή, αποκαλύπτοντάς του όλα όσα τους έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Η Αρτεμις Αστεριάδη που ήταν φοιτήτρια του κ. Λιγνάδη εκείνη τη χρονιά ανέφερε: «Θυμάμαι ότι ο κ. Λιγνάδης έφυγε από τη σχολή με απόφαση της διοίκησης. Θυμάμαι ότι οι περισσότεροι σπουδαστές, μεταξύ των οποίων και εγώ, αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του, καθώς αυτά που έλεγε περί σεξουαλικών εμπειριών στο μάθημα ήταν κάπως περίεργα. Θα χαρακτήριζα τη συμπεριφορά του ανάρμοστη σε κάποια σημεία, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, αντίθετα ενόχλησε τους υπεύθυνους της σχολής, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να τερματιστεί η συνεργασία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM