Αθανασίου: Ζητά την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη

Μάριος Αθανασίου

Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου σχετικά με την στάση της Λίνας Μενδώνη σε όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο.

O γνωστός ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: 

«Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη.

Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου ” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»

Μάριος αθανασίου post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM