Eurovision 2021: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision αναμένεται μετά βαΐων και κλάδων να πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 18-22 Μαΐου – Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή και σε ποια θα δούμε αυτήν της Κύπρου; – Οι τελικές αποφάσεις της EBU

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision αναμένεται να είναι εντυπωσιακός, και μετά τις κυκλοφορίες των συμμετοχών για το 2021 η EBU πήρε τις αποφάσεις αναφορικά με τις θέσεις κατά τις οποίες θα εμφανιστούν οι 33 συμμετέχουσες στον διαγωνισμό χώρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σειρά αυτή αποφασίστηκε από τους παραγωγούς του διαγωνισμού τραγουδιού και εγκρίθηκε από τον Martin Österdahl, executive supervisor της Eurovision.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το, διφορούμενο για τους Κυπρίους, «El Diablo» θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στην 8η θέση, δηλαδή στα μέσα περίπου της βραδιάς.

Η Ελλάδα με τη Stefania και το «Last Dance», όπως αποφασίστηκε, θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού στην 4η θέση. Επίσης, να σημειωθεί πως το μεγάλο φαβορί του δεύτερου ημιτελικού, η Ελβετία, θα εμφανιστεί 16η.

Η σειρά εμφάνισης για τον δεύτερο ημιτελικό

Μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών του διαγωνισμού την Παρασκευή (21/5), θα προκύψει η σειρά εμφάνισης των τελικών υποψηφίων για τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision 2021 την επομένη (22/5).

Η ανάρτηση της EBU

Στο σύνολο των χωρών που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό από τους δύο ημιτελικούς θα προστεθούν επίσης: η διοργανώτρια Ολλανδία και το γκρουπ των λεγόμενων «Big  Five», δηλαδή οι εξής χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία. Άρα, συνολικά on stage θα δούμε 39 acts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM