ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 7/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,00 καταγράψαμε στις χθεσινές μας προτάσεις (6/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης 1-1 (Χ2 και under 2,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις είχαμε αστοχίες, συγκεκριμένα στον αγώνα ΟΦΗ – Λάρισα 2-3 (1Χ και under 2,5 η πρότ.), ενώ στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα– Παναθηναϊκός 1-0 (2-3 γκολ η πρότ.) δεν σημειώθηκε άλλο γκολ παρά τις «κλασικές» ευκαιρίες που είχε κατά κύριο λόγο η ομάδα των Ιωαννίνων.

Συνεχίζουμε σήμερα (7/3) με στοιχηματικές προτάσεις για την Super League:

Ολυμπιακός – Λαμία (15:00)

Τα μυαλά και των δύο ομάδων της αναμέτρησης θα βρίσκονται αλλού. Του μεν Ολυμπιακού στον πρώτο του αγώνα, την Πέμπτη, με αντίπαλο την Άρσεναλ για τους «16» του Europa Leauge (έχει εξασφαλίσει και για φέτος το πρωτάθλημα όπως δείχνουν τα πράγματα), της δε Λαμίας, στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με την Λάρισα (σημαντικός αγώνας για την παραμονή). Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη και οι Πειραιώτες παραμένουν το φαβορί. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,00.

Παναιτωλικός – Βόλος  (17:15)

Ο Παναιτωλικός έρχεται από ήττα 1-0 με αντίπαλο τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Από την άλλη ο Βόλος βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -12 από την εξάδα και στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Επομένως δεν έχει να κερδίσει αλλά ούτε και να χάσει κάτι. Οι εμφανίσεις του είναι αξιοπρεπείς, όμως στο συγκεκριμένο αγώνα, το κίνητρο των Αγρινιωτών είναι πολύ ισχυρό. Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,95 (interwetten).

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30)

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, ενώ ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλης σημασίας, αφού οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για την δεύτερη θέση (την καταλαμβάνει ο Άρης με +1 από τον 3ο ΠΑΟΚ και +2 από την 4η ΑΕΚ) για ένα από τα τρία εισιτήρια των προκριματικών του Conference League. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Οι στοιχηματικές μας προτάσεις μαζί σας και τις καθημερινές (εκτός Δευτέρας και Παρασκευής) με προτάσεις κατ' επιλογή, από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου.