Κάτι δεν πάει καλά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καθόλου καλά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Οδεύει προς ένα ακόμη πρωτάθλημα, αλλά εσωτερικά δείχνει να βρίσκεται υπό κατάρρευση. Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν είναι καλό και ο Ρικ Πιτίνο δείχνει μετανιωμένος με την επιλογή του να επιστρέψει.


Κάτι δεν πάει καλά στην ΚΑΕ ΠΑΟ: Προ ημερών, ο Αμερικανός προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Τwitter ένα μήνυμα πως η ήττα από την Μπαρτσελόνα οφείλεται απλά σε ένα νεκρό διάστημα και πως εξακολουθεί να πιστεύει στην ομάδα του. Ωστόσο, άπαντες βλέπουν πως ο Παναθηναϊκός απλά διεκδικεί ένα πλασάρισμα στην οκτάδα και πως ακόμη κι αν το πετύχει, δεν θα έχει καμία τύχη στα προημιτελικά, ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Νews2u.gr αναφέρουν πως ο Ρικ Πιτίνο έχει ήδη δηλώσει παραίτηση, απογοητευμένος από το κλίμα στα αποδυτήρια και τις κλίκες που βρήκε δημιουργημένες και πως παραμένει στο τιμόνι μέχρι νεοτέρας. Ίδιες πληροφορίες μιλούν για αποδέσμευση πρωτοκλασάτων παικτών, όπως ο Παππάς και ο Μήτογλου, αλλά και δύο Αμερικάνων.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση της ΚΑΕ θα μαζέψει τα ασυμμάζευτα ή αν κάποια θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια… συγκρατήσουν τον Πιτίνο στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γροθιά στην κοινωνία του μπούλινγκ ο αθλητικός κόσμος!

Γιάννης από τα… παλιά, μεγάλη ματσάρα στο Ντιτρόιτ (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM