Γροθιά στην κοινωνία του μπούλινγκ ο αθλητικός κόσμος!

Γροθιά στην κοινωνία του μπούλινγκ για μία ακόμη φορά ο αθλητικός κόσμος!

Την καλύτερη μέρα της ζωής του βίωσε χθες ο 9χρονος Κουάντεν Μπέιλς, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωνε μπροστά στη μητέρα, η οποία τον βιντεοσκοπούσε, πως θέλει να πεθάνει επειδή οι συμμαθητές του, του ασκούν μπούλινγκ!


Το μικρό αγόρι που πάσχει από νανισμό έγινε viral επειδή η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική του ψυχολογική κατάσταση. Το video στο οποίο ο μικρός έλεγε πως θέλει να πεθάνε έκανε το γύρο του κόσμου, ήταν γροθιά στο στομάχι για πολλούς γονείς και όχι μόνο. Και τελικά λίγες μέρες αργότερα, ο Κουάντεν έζησε την εμπειρία της ζωής. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ράγκμπι (το εθνικό σπορ των Αυστραλών), μπήκε μαζί με την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε με αποτέλεσμα το χαμόγελό του να σκλαβώσει τους πάντες.

Για μία ακόμη φορά, ένα πολυπληθυσμικό αθλητικό γεγονός έγινε αιτία ένα μικρό παιδί να αισθανθεί χαρά, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, για να αποστομώσει τους πολέμιους του επαγγελματικού αθλητισμού και των ό,τι αυτός συνεπάγεται.

Ο χουλιγκανισμός, η ντόπα, ο παράνομος στοιχηματισμός, είναι τσιμπούρια του αθλητισμού και όχι σπλαχνικές παρενέργειες, ενώ η άμιλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το υγιές σώμα και όπως φαίνεται η συνισθηματική αγκαλιά που μπορεί να προσφέρει ένας αναγνωρισμένος αθλητής ή ένας μεγάλος σύλλογος, είναι πράγματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης από τα… παλιά, μεγάλη ματσάρα στο Ντιτρόιτ (video)