Γιάννης από τα... παλιά, μεγάλη ματσάρα στο Ντιτρόιτ (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο από τα... παλιά, καθώς επέστρεψε στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος του ΝΒΑ μετά τη διακοπή για το Αll Star και έκανε μεγάλη ματσάρα στο Ντιτρόιτ

Οδήγησε την ομάδα του σε μία άνετη νίκη και ξεπέρασε το μέσο όρο των πόντων και των ριμπάουντ του


Οι Bucks έκαναν το κοντινό ταξίδι από το Μιλγουόκι στο Ντιτρόιτ και ισοπέδωσαν τους Pistons με σκορ 126-104, καθώς ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος. Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής στον κόσμο πέτυχε 33 πόντους, κατέβασε 16 ριμπάουντ, είχε τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα, μία τάπα και μόλις δύο λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής, σε μία από τις πιο γεμάτες φετινές εμφανίσεις του.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν ακόμα συμπληρώσει δέκα λεπτά στο παρκέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κάνει νταμπλ-νταμπλ, (δώδεκα πόντους συν δέκα ριμπάουντ). Οι Pistons φημίζονται για το σκληρό παιχνίδι τους, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να τον σταματήσουν.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα και μετά από 55 παιχνίδια για τους Βucks, η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν χάνεται με τίποτα, καθώς τα "ελάφια" έχουν επτά ήττες και οι L.A. Lakers που ακολουθούν δώδεκα. Βέβαια, και πέρσι οι Βucks ξεκίνησαν στα Playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά ηττήθηκαν στους τελικούς της Ανατολής από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Raptors.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Έλληνα παίκτη: