Ηλιάνα Αραβή

Η Ηλιάνα Αραβή είναι μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που με πολύ θάρρος κατήγγειλαν τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί από ανθρώπους του χώρου

Στην αρχή της καριέρας της και όταν ήταν μόλις 17,5 ετών ο γνωστός άντρας την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Τον είδα να κάνει δηλώσεις για τις καταστάσεις και να υποστηρίζει τις γυναίκες και έγινα έξω φρενών», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Έλα Χαμογέλα».

«Έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό, πολύ γνωστό κωμικό. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια πιθανόν για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια».

«Όταν έχεις κάποιον είδωλο παθαίνεις σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο, το είχα πει στους γονείς μου, δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν. Μετά από δύο χρόνια έμαθα ότι συνεχίζει να κάνει τα ίδια, έμαθα ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε και όταν έμαθε τον αντικατέστησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της συνέντευξης δήλωσε ότι γνωρίζει το όνομα, όμως δεν μπορεί να το πει δημόσια και ξεκαθάρισε ότι η Ηλιάνα Αραβή έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο ΣΕΗ και το όνομα του πολύ γνωστού κωμικού βρίσκεται εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM