Μουτίδου για Καστάνη: «Μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη, μας καταριόταν»

Η Σοφία Μουτίδου σοκάρει με όσα αναφέρει μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube αναφορικά με συνεργασίες στις οποίες έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Youtube, η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, αποκαλύπτει δυσκολίες που αντιμετώπισε σε κάποιες συνεργασίες της.

«Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν»

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Βάλαρης έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα "δύσκολη" συνεργασία. Φαντάσου τι είμαι εγώ; Πώς τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη; Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν. Δηλαδή να βγαίνουν και να λένε, "η πιο δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα". Αυτό το κάνουν πρώτον γιατί είμαι γυναίκα και δεύτερον είναι άφοβοι με εμένα, δεν έχω καμία εξουσία, ώστε να τους αποκλείσω από μια δουλειά».

«Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν»

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε μάλιστα πως πιάστηκε στα χέρια με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε εκεί. Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα».

«Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε: "Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;". Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή».

Και τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, "τον καρκίνο να φέρετε", "να ψοφολογήσετε όλοι". Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδερφος στο "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή}απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: "Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα"; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM