Καστάνη: Τι απαντά στις κατηγορίες της Μουτίδου

Η Ελένη Καστάνη δίνει τη δική της λιτή απάντηση στις κατηγορίες που της προσάπτει η Σοφία Μουτίδου

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να μιλήσει σε προηγούμενες συνεργασίες της, καθώς και σε δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει πάνω και κάτω από τη σκηνή με άτομα του χώρου.

«Με καταριόταν: "τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες"»

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν: "τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες"... Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία».

«Προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου»

Στη συνέχεια αυτού λοιπόν, η Ελένη Καστάνη έδωσε τη δική της, περιεκτική, απάντηση στις κατηγορίες εναντίον της, μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τα λόγια της ηθοποιού, λέγοντας: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός Ελένη Καστάνη:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM