«Survivor»: Αποχωρεί ο Ντάφυ λόγω κακής ψυχολογίας;

Η κακή ψυχολογία του Ντάφυ τον οδηγεί εκτός «Survivor»; – Όσα αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Οι φήμες για την οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου «Ντάφυ» Χατζηνικολάου από το «Survivor», ολοένα και «φουντώνουν το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η φήμη πως ο παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, Δήμητρα, για να της γνωστοποιήσει την απόφαση του να βρεθεί εκτός του παιχνιδιού.

Για αυτό, η Έλενα Πολυκάρπου και η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησαν με τη σύζυγό του Τριαντάφυλλου, η οποία ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η δημοσιογράφος, η οποία επικοινώνησε με τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, αναφέρει πως ίδια διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον σύζυγό της, αλλά και τις φήμες πως ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε οικειοθελώς.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, η οικογένεια του τραγουδιστή δεν έχει ενοχληθεί με τα χιουμοριστικά video της παραγωγής του «Survivor» για τον Ντάφυ, ωστόσο, αυτό που στενοχωρεί τη σύζυγο του είναι πως ο αγαπημένος της έχει απομονωθεί στην παραλία από τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM