«Survivor»: Η αντίδραση της μαμάς της Καρολίνας μετά τον καυγά με την Χριστίνα

Άγριος τσακωμός Καρολίνας και Χριστίνας – Όσα είπε η μαμά της Καρολίνας, Ζωή Πολυχρονίδη, στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» δεν έλειψαν οι τσακωμοί. Ο καβγάς της Χριστίνας από την Μπλε Ομάδα με την Καρολίνα από την Κόκκινη Ομάδα μας τράβηξε βέβαια την προσοχή.

Ο τσακωμός

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά απευθύνθηκε στην Καρολίνα Καλύβα με αφορμή την επίθεση που έκαναν οι «Κόκκινοι» στην Μαριάνθη Κάσδαγλη –την οποία είδαμε και να αποχωρεί στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου. Η στάση της Καρολίνας ήταν ιδιαίτερα ειρωνική, γεγονός που εκνεύρισε την συμπαίχτρια της, η οποία αποκάλυψε μάλιστα, πως ενοχλήθηκε όταν άκουσε να αποκαλούν την Μαριάνθη με έναν απρεπή χαρακτηρισμό τεσσάρων γραμμάτων.

Όσα δήλωσε η μαμά της Καρολίνας

Η μητέρα της Καρολίνας, Ζωή Πολυχρονίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έσπευσε να σχολιάσει τον τσακωμό μεταξύ στα δύο κορίτσια και να μιλήσει για την κόρη της, επισημαίνοντας πως δεν θεωρεί ρεαλιστικό το να έχει μιλήσει με τέτοιο τρόπο σε συμπαίκτρια της.

«Η Καρολίνα έχει αποκαλύψει τον αθλητικό της χαρακτήρα»

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Νομίζω ότι η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι μια τύπου κρεμάλα που βγήκε από τη Soula Glamorous».Και συνέχισε λέγοντας: «Η Καρολίνα σε όλο το "Survivor" έχει αποκαλύψει τον αθλητικό της  χαρακτήρα. Και η Χριστίνα από την άλλη πλευρά, χωρίς να συγκρίνω γιατί είναι ασύγκριτα τα μεγέθη».

«Οι συνθήκες εκεί ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους»

Αμέσως μετά είπε: «Αυτό που ειπώθηκε είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας και όταν η Καρολίνα ρώτησε τη μπλε ομάδα αν άκουσε κάτι τέτοιο, η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν άκουσε κάτι». «Οι συνθήκες εκεί ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους και δεν βγάζουν αυτό που είναι τα παιδιά. Μια κοπέλα, όπως η Καρολίνα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα και υποτροφία…», ανέφερε η ίδια

«Η Καρολίνα ακούει τη γνώμη των δίπλα της, αλλά έχει απόλυτη και κάθετη γνώμη για πολλά πράγματα»

Τέλος, η μητέρα της Καρολίνας ξέσπασε λέγοντας: «Η Καρολίνα ακούει τη γνώμη των δίπλα της, αλλά έχει απόλυτη και κάθετη γνώμη για πολλά πράγματα. Είναι αυτάρκης και δεν έχει ανάγκη να παρασυρθεί από κάποιον». «Η Καρολίνα δεν θα ασχολιόταν καθόλου με τη Μαριάνθη… Δεν της αρέσουν οι εντάσεις», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM