Πρώην παίκτης του «Survivor»: «Είχαμε σχέση με τη Μαριαλένα 10 χρόνια πριν»

Πρώην παίκτης του «Survivor» αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην κόκκινη ομάδα του «Survivor», εν όψει της αποχώρησης, ωστόσο και οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν σταματούν να μας απασχολούν λεπτό.

Στην προκειμένη περίπτωση, το πρόσωπο αναφοράς μας είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κι αυτό, γιατί η νεαρή παίκτρια μας έχει απασχολήσει όχι μόνο με τη σχέση της με τον πρώην της και συμπαίκτη της στην μπλε ομάδα, Σάκη Κατσούλη, αλλά και με τη σχέση της στην Ελλάδα με τον επιτυχημένο τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Αυτή τη φορά, βέβαια, το όνομά της βρέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την τωρινή παίκτρια του «Survivor», Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ήμουν 17 χρόνων και η Μαριαλένα 15»

Ο λόγος για τον καρατερίστα και πρώην παίκτη του «Survivor», Νίκο Κοσμά, ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (31/3) στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Στον «αέρα» της εκπομπής, λοιπόν, ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει: «Είχαμε σχέση με τη Μαριαλένα 10 χρόνια πριν. Ήμασταν συναθλητές. Ήμουν 17 χρόνων και η Μαριαλένα 15, αλλά τώρα πήρε διάσταση. Είναι πολύ καλή κοπέλα».

«Έχει επηρεαστεί με την είσοδο του Σάκη»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει επηρεαστεί με την είσοδο του Σάκη, κι αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Δεν μιλάμε με τη Μαριαλένα σήμερα, έχουμε χαθεί πολλά χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM