Survivor - Ταβλαδάκης: «Άδειασε» την Άννα Μαρία Βέλλη

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης και έριξε τα καρφιά του στην Άννα Μαρία Βέλλη 

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε τι συνέβη με την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Σάκη κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά στο Survivor.

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Μαρία Βέλλη είχε δηλώσει πως ο Γιώργος Ταβλαδάκης μπαίνοντας στο Survivor είχε ενημερώσει τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή ότι τους μισούν οι τηλεθεατές.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέφερε για την δήλωση της Άννας Μαρίας:

«Όντως το έβγαλε από το κεφάλι της. Όταν πρωτοπήγαμε ήμασταν στο ξενοδοχείο ήδη 23 μέρες. Ήμασταν ακριβώς όπως στο παιχνίδι χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ήμουν με τον Παύλο Γαλακτερό. 23 μέρες πριν το παιχνίδι και άλλες 23 μέσα στο παιχνίδι, 46 μέρες. Πώς μπορούσα να ξέρω τι γίνεται»;

Παράλληλα, ο Γιώργος Ταβλαδάκης αναφέρθηκε και στην έντονη λογομαχία που δημιουργήθηκε με ένα σχόλιο για τον Σάκη, λέγοντας πως «ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ, που ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω θα σηκωνόταν να ζητήσει τον λόγο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM