«Survivor»: Ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο;

Μετά την απόφαση του Πάνου Καλίδη να αποχωρήσει από το «Survivor», θα έχουμε επιστροφές στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να επανέλθουν κάποιες ισορροπίες στις δύο ομάδες – Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»;

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άλλαξε κάπως τις ισορροπίες και γι' αυτό οι φήμες αναφορικά με επιστροφές παικτών στον Άγιο Δομίνικο ξαναζωντανεύουν. Ποιος θα είναι αυτός όμως που θα επιστρέψει στο παιχνίδι;

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τα λεγόμενα της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, οι υπεύθυνοι του «Survivor» θέλουν να επιστρέψει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν πρόσφατα. Οι δύο επικρατέστεροι γι' αυτή την επιστροφή είναι ο Κρις Σταμούλης και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Κι αυτό γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού προσανατολίζεται σε άνδρες, και ειδικότερα σε πρόσφατες αποχωρήσεις, ώστε εκείνοι να έχουν «την ταλαιπωρία των παικτών που βρίσκονται στο ριάλιτι», όπως αναφέρεται. Γι' αυτό και απορρίφθηκε η επιστροφή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μιας και η συμμετοχή της στο παιχνίδι αποτελεί μακρινό παρελθόν.

Κρις Σταμούλης ή Γιώργος Ταβλαδάκης;

Να σημειωθεί μάλιστα πως η δημοσιογράφος, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής διευκρίνισε πως οι τελευταίες πληροφορίες που έχει θέλουν τον Κρις Σταμούλη να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, όπως εξήγησε, η επιστροφή αυτή αναμένεται να γίνει προς τα τέλη Μαρτίου, καθώς ο Κρις Σταμούλης θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα προτού επανενταχθεί στο δυναμικό του «Survivor».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM