«Survivor»: Αποκάλυψη-βόμβα από την αδερφή του Ντάφυ

Ο παπά-Ντάφυ είναι ένα από τα επίκαιρα ονόματα αυτής της περιόδου και πολλά είναι αυτά που ακούγονται για την συμπεριφορά του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αλλά και το περιστατικό «δωροδοκίας» προς άλλους παίκτες – Όσα αποκάλυψε η αδερφή του τραγουδιστή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» – «Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ νευρικός»

Ο Τριαντάφυλλος είναι από τα πρόσωπα που δεν σταματούν να να μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και τα κακώς κείμενα γύρω από την συμπεριφορά του.

Η αδερφή του τραγουδιστή, Δέσποινα, μέσα από την εκπομπή του OPEN TV, «Ευτυχείτε», μιλά για την συμμετοχή του στο παιχνίδι, τη συμπεριφορά που εμείς βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για την κόντρα του Τριαντάφυλλο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κόρο. Επιπλέον, η Δέσποινα αποκάλυψε και μια είδηση «βόμβα» για τον αδερφό της και την πορεία του μέσα στο παιχνίδι.

«Για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές»

Αρχικά, αναφερόμενη στο περιστατικό «δωροδοκίας» του Τριαντάφυλλου, η αδελφή του σημείωσε πως κάτι τέτοιο το αποκλείει και είπε πως ό,τι να συνέβη το αποδίδει στο χιούμορ που έκανε ο τραγουδιστής, το οποίο παρεξηγήθηκε. Ειδικότερα, είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στην αντίδραση του Ασημακόπουλου και του Κόρο: «Για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές».

Image removed.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο. Πήγε γιατί του άρεσε πάντα το Survivor.  Το κακό του Τριαντάφυλλου πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού είναι ότι είναι πολύ νευρικός, θα νευριάσει κατευθείαν αλλά θα του κρατήσει πολύ λίγο. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία».

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος στον Άγιο Δομίνικο«Μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς»

Τέλος, αναφορικά με το πως πιστεύει ότι θα αντιδράσει ο αδερφός της εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο και τον αποκλεισμό που αντιμετωπίζει από τους υπόλοιπους παίχτες, η Δέσποινα έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή του Τριαντάφυλλου είπε: «Είναι δυνατό παιδί, μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όσο δυνατός και να είσαι, τώρα είναι λίγο διαφορετικά».

Δείτε όσα αποκάλυψε η αδερφή του Τριαντάφυλλου: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM