Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου- Είχα ζητήσει να αποχωρήσω»

Ανθή Σαλαγκούδη: Η εμφάνιση με παλτό στο «Καλό Μεσημεράκι»

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τις νίκες της στα αγωνίσματα, για τους συμπαίκτες της, ενώ αποκάλυψε ότι ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά την εμπειρία της στο Survivor δήλωσε:

«Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν τα αγωνίσματα, όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ ούτε πριν από το Survivor είχαμε συναντηθεί. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα.

Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου».

Είχε ζητήσει από την παραγωγή του Survivor να αποχωρήσει οικειοθελώς

«Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος το κοινό ήθελε να φύγω», είπε η Ανθή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δουλειές που έχουν να κάνουν οι παίκτες στην καλύβα.

«Υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην καλύβα. Να μαζέψεις ξύλα, να σκουπίσεις το ξύλο, να μαγειρέψεις, να κόψεις και να καθαρίσεις καρύδες. Εγώ πάντα πρότεινα να βοηθήσω σε όλα αλλά πάντα κάποιος αναλάμβανε και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάρω πρωτοβουλία και θα πω “θα το κάνω εγώ”. Στο μαγείρεμα πάντα βοηθούσα τη Σοφία. Επίσης, εγώ δεν θα έκανα ποτέ δουλειές, όταν ερχόταν η κάμερα, για να με βλέπει η κάμερα. Ήταν καρφί αυτό. Και στο πλύσιμο των πιάτων μετά το φαγητό βοήθαγα».

«Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Σοφία και την Μαριάνθη επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που εγώ έλεγα από την αρχή. Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες στην ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης.

Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο Τζέιμς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει τόσο. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης.», είπε για τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι.

Όσον αφορά στον προτελευταίο αγώνα σχολίασε πως «δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM