«Survivor»: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είχε φλερτ ο Σάκης προτού γνωρίσει τη Μαριαλένα;

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε το φλερτ της με τον παίκτη του «Survivor», Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μας κέντρισε το ενδιαφέρον, ενώ υπήρξε ιδιαίτερος ντόρος γύρω από το όνομά του λόγω της παλαιότερης σχέσης του με την επίσης παίκτρια του «Survivor», Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στον παίκτη του «Survivor» Σάκη Κατσούλη, αποκαλύπτοντας το μεταξύ τους φλερτ, προτού βέβαια εκείνος γνωρίσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα»

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη είπε χαρακτηριστικά για τον Σάκη Κατσούλη: «Τον ξέρω καιρό. Είναι καλό παιδί και διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα. Ήταν στην παρουσίαση του τραγουδιού μου "Γιαρέμ" πριν από τρία χρόνια. Υπήρξε φλερτ και μιλούσαμε για κάποιο διάστημα. Εγώ είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο με τον πρώην μου».

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι ευγενικός, είναι κύριος και διακριτικός. Είναι gentleman και δεν θα σ' την πέσει άσχημα».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM