Survivor – Κρις Σταμούλης: «Από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο»

Ο Κρις Σταμούλης μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο, αποκάλυψε πολλά για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

Ο πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Κρις Σταμούλης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

«Δεν ήμουν ο χειρότερος αγωνιστικά»

Αρχικά, ο Κρις μιλώντας για την αποχώρηση του από το παιχνίδι είπε: «Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Δεν ήμουν ο χειρότερος αγωνιστικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχαν παίκτες πολύ χειρότεροι από μένα που η ομάδα δεν τους έβγαλε καθόλου στον τάκο για να εξυπηρετήσει τη στρατηγική τους. Αυτό που με έβαλε στην υποομάδα είναι η πρώτη ψηφοφορία που έγινε που βγήκα υποψήφιος».

«Σε ένα δάσος χαθήκαμε»

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε μετά την «βόλτα» του με τον Αλέξη Παππά, για την οποία του επιβλήθηκε και ποινή, ο Κρις Σταμούλης δήλωσε: «Μια βολτούλα πήγαμε μωρέ, μην το κάνετε θέμα! Σε ένα δάσος χαθήκαμε. Κανείς δεν μας πίστεψε από την ομάδα. Για τον Αλέξη ειπώθηκε ότι τραμπούκισε έναν σεκιουριτά, ότι τον χτύπησε. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο».

Image removed.

«Δικιά μου ιδέα ήταν να μην αγωνιστούμε καθόλου»

Για την επιλογή τη δική του, αλλά και του Αλέξη να μην αγωνιστούν είπε: «Ο Αλέξης είχε πει να παίξουμε και να "δώσουμε" το παιχνίδι την ώρα που παίζουμε. Δικιά μου ιδέα ήταν να μην αγωνιστούμε καθόλου».

«Η Μαριαλένα έκανε ένα φάουλ που είπε στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον Τζέιμς»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους συμπαίχτες του ο πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Τον Τζέιμς στην αρχή τον συμπαθούσα. Είναι έξυπνος και διπλωματικός. Νομίζω ότι έχει έρθει η αρχή του τέλους του. Η Μαριαλένα έκανε ένα φάουλ που είπε στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον Τζέιμς. Άλλαξε υποομάδα γιατί οι γυναίκες είστε συναισθηματικές. Ήρθαν πιο κοντά αφού είναι και πρώην. Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια, στις πράξεις δεν το βλέπω. Ο Σάκης δεν είχε αναφέρει ότι έχουν κάτι με τη Χριστίνα».

Image removed.

«Η Ελευθερία έκανε τις τσαχπινιές της για να έχει την εύνοιά τους»

Ενώ για το Νίκο Μπάρτζη δήλωσε: «Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Πολλές φορές έχει πει ότι θα μιλήσει όταν έρθουν οι κάμερες.

Image removed.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Πάνο Καλλίδη αλλά και στην κόντρα του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου είπε: «Ο Πάνος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στο παιχνίδι. Η Ελευθερία ερχόταν λίγο πιο κοντά στους άνδρες, έκανε τις τσαχπινιές της για να έχει την εύνοιά τους. Ο Αλέξης της επετέθη για αυτόν τον λόγο, γιατί δεν του αρέσει η Ελευθερία, δεν μπορεί να τη δει ερωτικά».

Image removed.

«Ο Νίκος ήταν αυτός που τα δεχόταν περισσότερο»

Τέλος, ο Κρις Σταμούλης ανέφερε: «Θεωρώ ότι υπήρξε και υπάρχει φλερτ μεταξύ Νίκου και Άννας Μαρίας, κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας. Υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Ήταν από την αρχή μαζί, αγκαλίτσες, μιλούσαν ψιθυριστά. Ο Νίκος ήταν αυτός που τα δεχόταν περισσότερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM