Νέοι παίκτες στο Survivor - Στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας

Η αμήχανη στιγμή που η Μαριαλένα βλέπει στο νησί τον πρώην σύντροφό της

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, όπως φάνηκε και από τις τελευταίες αφίξεις. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μπήκαν πέντε νέοι παίκτες. Ο 31χρονος Σάκης Κατσούλης, ο 37χρονος Γιώργος Ταβλαδάκης και η Χριστίνα Κεφαλά, γνωστή από το My Style Rocks, οι οποίοι ανήκουν πλέον στην Μπλε ομάδα, ενώ στην κόκκινη ακολούθησε μια διπλή άφιξη. Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Η αμηχανία και το πρόβλημα της κατάστασης έγκειται στο γεγονός, πως ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην μπλε ομάδα είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας. Αλλά η παραγωγή του Survivor δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά είναι πλέον η νυν σύντροφος του Σάκη Κατσούλη.

Η Μαριαλένα φανερά έκπληκτη αναφέρθηκε στις κάμερες για τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σκάνε τρεις καινούριοι παίκτες εκ των οποίων τους δύο τις ήξερα, θέλοντας και μη... ». «Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα» πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο πρώην της Μαριαλένας 

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα τερματοφύλακας, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τις ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, της Καλλιθέας, της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενώ υπάρχουν αρκετές κοινές φωτογραφίες με τη Μαριαλένα.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας εμφανίζεται σε αναρτήσεις του από τον Νοέμβριο του 2019, όταν ο ποδοσφαιριστής γιόρταζε με μια ομαδική selfie τα γενέθλιά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια...

Survivor: Ο Σάκης και η Μαριαλένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM