«Survivor»: Η μπάντα του Μπόγδανου μιλά για τη 15ετή φιλία τους και την απόφασή του να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο

Για τον frontman τους, Ηλία Μπόγδανο, και την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Survivor» μίλησαν τα μέλη του συγκροτήματος INCO στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»

Τα μέλη της ποπ-ροκ ελληνικής μπάντας INCO, όπου frontman είναι ο παίκτης του «Survivor» Ηλίας Μπόγδανος, μίλησαν για την απόφασή του να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψαν πότε το έμαθαν οι ίδιοι.

«Ο Ηλίας είναι ο ροκ σταρ, ο Νο1 entertainer»

Αρχικά, τα μέλη της μπάντας με frontman τον Ηλία Μπόγδανο είπαν: «Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο "Survivor". Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία έξι χρόνια είμαστε συγκρότημα. Ο Ηλίας είναι ο ροκ σταρ, ο Νο1 entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό».

«Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν φύγει σε ένα group chat που έχουμε»

Αναφορικά με την απόφασή του να μπει στο «Survivor» είπαν: «Δεν το ξέραμε. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν φύγει σε ένα group chat που έχουμε. Μας έστειλε ότι "παιδιά, σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε επτά ώρες". Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει».

«Τον βλέπουμε για νικητή, σίγουρα θα είναι στον τελικό»

Τέλος, οι φίλοι και συνεργάτες του Ηλία Μπόγδανου ανέφεραν: «Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας, επειδή ασχολείται με τη γυμναστική, και πριν να πάει στο "Survivor", φακόρυζο έτρωγε. Τον βλέπουμε για νικητή, σίγουρα θα είναι στον τελικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο νεαρός τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της ποπ-ροκ ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, και έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και μουσικές σκηνές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM