Survivor - Άννα Μαρία Βέλλη: Το πρώτο της post μετά την αποχώρηση

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν πρόλαβε να γυρίσει από το Survivor και προέβη σε post εξυμνώντας την τριάδα «φωτιά» της Μπλε ομάδας

Η youtuber, Άννα Μαρία Βέλλη, γύρισε στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει καθόλου την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και τους φίλους της James Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, προβαίνοντας σε ένα σχετικό post στο Instagram.

Το δέσιμο των τριών παικτών ήταν έκδηλο ειδικά τον τελευταίο καιρό, που απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα των Μπλε.

Με την είσοδο των νέων παικτών, δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα στην Μπλε ομάδα, με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή να αποτελούν τη μειονότητα. Παρ΄όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον επικό αγώνα μάχης, όταν οι τρεις τους νίκησαν και με ευκολία ολόκληρη των Κόκκινη ομάδα.

Η πρώτη της ανάρτηση 

«Από το παιχνίδι αργά η γρήγορα θα φύγουμε όλοι από τη ζωή μου όμως δεν θα φύγετε εσείς... @jamie.kaf @nikos_bartzis . Ευχαριστώ για τον αγώνα της ζωής μας, για τις αγκαλιές μας, για το πόσο πιστέψατε σε μένα όταν δεν πίστευα ούτε εγώ στον εαυτό μου. Τώρα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ και αφήστε τους άλλους να γυρνάνε τις μπιφτέκες, όσο εγώ θα τις τρωω 😜 Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ 😂💙 Μπλε μέχρι το κόκκαλο. 🔵»

ami yiami post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM