Γιώργος Κοψιδάς: «Το "Survivor" είναι κάτι που το ζεις μια φορά»

Ο Γιώργος Κοψιδάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για την συμμετοχή του στο «Survivor», την προσωπική του ζωή αλλά και την επαγγελματική του πορεία

Ο πρώην παίχτης του «Survivor», ο οποίος δίχασε τόσο τους συμπαίχτες του στον Άγιο Δομίνικο, όσο και το κοινό, βρέθηκε στην εκπομπή «Dot» το μεσημέρι του Σαββάτου (3/4), όπου και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά, ο πρώην αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Γιώργος Κοψιδάς δήλωσε πως άφησε τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας χάσει γύρω στα 17 - 18 κιλά, διατηρώντας παράλληλα την ηρεμία και την ψυχική του γαλήνη.

«Το κοτσιδάκι το κράτησα για να μου θυμίζει το δέσιμο με την κόκκινη ομάδα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Το κοτσιδάκι το κράτησα για να μου θυμίζει το δέσιμο με την κόκκινη ομάδα. Το "Survivor" είναι κάτι που το ζεις μια φορά, σου δίνει καθημερινά μαθήματα και αν έχει την ευφυΐα να το συνειδητοποιήσεις κάνει καλύτερη τη ζωή σου».

«Για 3 μήνες όλη μου η περιουσία χωρούσε σε μια τσάντα»

Και συμπλήρωσε: «Το ότι υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα για να είμαστε ευγνώμονες. Για 3 μήνες όλη μου η περιουσία χωρούσε σε μια τσάντα. Στο παιχνίδι κατάλαβα πόσο μου έλειπαν οι δικοί μου. Το πιο δύσκολο είναι να συμβιώσω με 11 ανθρώπους».

«Μετά τον θυμό ήρθε η απογοήτευση και η στεναχώρια – Είχα επενδύσει σε εκείνον»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλο είπε: «Ο βασικός αντίπαλος ήταν εκείνος. Ήμουν αρκετά κοντά του στις αρχές και ήταν ο πρώτος που πήρα στην ομάδα μου. Στην πορεία υπήρξε μεταστροφή. Από την αρχή είχε το σκεπτικό ότι ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα δεν έχει δίνει. Στην αρχή όλοι του δώσαμε ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη». Και εξήγησε: «Όλοι ξέραμε την αλήθεια. Μετά τον θυμό ήρθε η απογοήτευση και η στεναχώρια. Είχα επενδύσει σε εκείνον. Αυτό που είπα δεν αφορούσε το κοινό, μπορεί να το διατύπωσα λάθος. Αφορούσε εμένα και τον Τριαντάφυλλο».

Image removed.

«Πάντα δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, αλλά του έδωσα πολλές και όταν ήμουν εκεί»

«Είπα ότι κατηγόρησα τον κόσμο ότι θέλει να βλέπει κουτσομπολιό. Αυτό που είπα είναι ότι θέλει να βλέπει αυτό που εκπροσωπεί ο Τριαντάφυλλος. Πάντα δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, αλλά του έδωσα πολλές και όταν ήμουν εκεί. Ήταν αμετακίνητος. Λειτουργεί με στρατηγική. Τέτοιοι άνθρωποι με ταράζουν, να είναι καλά αλλά από μακριά», πρόσθεσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Ήθελα να δω και τα όριά μου»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η πρόταση για το «Survivor» του έγινε τη κατάλληλη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν το αγωνιστικό κομμάτι που μου αρέσει, η φύση, ότι ήταν ευκαιρία για μια βαθιά αποτοξίνωση και ήταν και τα χρήματα κίνητρο. Ήθελα να δω και τα όριά μου. Στο παιχνίδι έχασα 17-18 κιλά».

«Το "Μίλα μου βρώμικα" μου άλλαξε τη ζωή»

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε πως για πολλά χρόνια έπαιζε μπάσκετ στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, είχε πάντα πρωινή δουλειά και το απόγευμα έπαιζε, τονίζοντας πως η ηθοποιία ήρθε πολύ αργά, όταν μετά από ένα διαφημιστικό, τον ζητούσαν και σε επόμενα. Ειδικότερα, είπε: «Για τρία χρόνια μου έλεγαν από τις διαφημιστικές να ασχοληθώ και να πάω σε μια σχολή κι εγώ έβλεπα θέατρο και ντρεπόμουν. Στα 29 πήγα στη σχολή, δεν το έβλεπα σαν δουλειά αλλά σαν δώρο. Έχω δουλέψει σε σκουπιδιάρικο, σε ταπητοκαθαριστήρια, σε κούριερ, υδραυλικός, έχω δουλέψει και νύχτα. Το "Μίλα μου βρώμικα" μου άλλαξε τη ζωή».

Image removed.

«Μετά χωρίσαμε, αλλά το παιδί πήγαινε στους γονείς μου»

Αναφορικά με τη σχέση που διατηρούσε και το παιδί που ήταν σαν δικό του, ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά:  «Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Την ερωτεύτηκα, περάσαμε τη φάση αυτή μαζί και το παιδί της ήταν σαν παιδί μου. Μετά κάποια στιγμή χωρίσαμε, αλλά το παιδί πήγαινε στους γονείς μου. Μετά τα ξαναβρήκαμε και είχε περάσει το μεγάλωμα του με τους γονείς μου. Τώρα είναι 20 χρονών, έχει και σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα και με εμένα».

«Η υψηλή μου αξία είναι η ελευθερία»

Τέλος, μιλώντας για την αγάπη που «τρέφει» για τον διαλογισμό, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Είχα τάση από μικρός. Ο χωρισμός μου με αυτήν την κοπέλα ήταν επώδυνος και με οδήγησε να ψαχτώ. Είχα γίνει κτητικός και ζηλιάρης. Είχα χάσει τον εαυτό μου και τώρα είμαι αλλιώς. Η υψηλή μου αξία είναι η ελευθερία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM