Άριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών, βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το περιστατικό που σημειώθηκε  στο μιούζικαλ «Άννυ»

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί αύριο, 20/2, παραχώρησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία και πήρε θέση για τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο της υποκριτικής, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η ηθοποιός μιλά για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν η ίδια ήταν 9 ετών και συμμετείχε στο μιούζικαλ «Άννυ». Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ "Άννυ", ο βοηθός σκηνοθέτη κάποια στιγμή με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Δύο χρόνια μετά έπαιξα στην ''Εβίτα''. Υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που, θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου, άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω... Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν: ''Αυτόν εννοείς;'', γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Ερωτηθείσα η Άριελ Κωνσταντινίδη αν δέχτηκε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν ''κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου!''. Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM