Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού

Η ανάρτηση της ηθοποιού - Τι αναφέρει

Η Λένα Δροσάκη είναι μία από τις γυναίκες που μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστοσοπούλου κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Η ηθοποιός χθες έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την καταγγελία, στο Instragram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στήριξης. Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους αγαπημένους τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα. Τα δύο ζευγάρια μαζί με τα παιδάκια τους ποζάρουν στο χιονισμένο τοπίο.

Η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ας διώξουμε δάκρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά, ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι, ας δούμε με μάτια τρυφερά, ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη, ας ξεχειλίσει η καρδιά μας αγάπη… – (αυτό θέλω για όλα τα παιδιά – (τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει... Ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα».

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος Αθανασίου και ο Πέτρος Λαγούτης μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη Δανάη Μπάρκα. Ο Γιώργος Χρανιώτης μεταξύ άλλων δήλωσε: Πέφτει φως άπλετο σε πράγματα τα οποία εμείς τα συζητούσαμε, μας έκαναν να δυσφορούμε και μας ανησυχούσαν. Πράγματα που θεωρούσαμε ότι είναι ανυπόστατες φήμες. Όμως όλο αυτό το σούσουρο που υπάρχει εμείς το ζούμε χρόνια. Είναι κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλούσε, αλλά όχι άμεσα, γιατί ποτέ δεν είχα υποστεί ένα τέτοιου είδους bullying».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM