«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το τέλος της Σοφούλας

Το τέλος της Σοφούλας πλησιάζει και οι «Άγριες Μέλισσες» βρίσκουν επιτέλους δικαίωση

Ο χαρακτήρας της Σοφούλας στις «Άγριες Μέλισσες» έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο το τέλος θα της δώσει την λύτρωση που περιμένει.

Η ίδια, άμαθη και επιπόλαιη απέναντι στη ζωή, προέβη σε επιλογές που την οδήγησαν σε λανθασμένη κατεύθυνση. Αν και είχε τον Άγγελο στο πλευρό της, που της είχε δείξει έμπρακτα την αγάπη του, εκείνη στράφηκε πρώτα στον Λάμπρο και μετά στον Βόσκαρη.

«Δίνει» τον Βόσκαρη στην αστυνομία

Βόσκαρης άγριες μέλισσες

Η Σοφούλα ήλπιζε σε μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον Μάνο Βόσκαρη, ωστόσο είδε το σκληρό του πρόσωπο από την πρώτη νύχτα του γάμου. Αν και έχει δείξει υπομονή στα βασανιστήρια που περνά δίπλα του, η ώρα της απελευθέρωσής της έρχεται.

Η ίδια θα καταγγείλει τα όσα πέρασε πλάι του και έτσι ο Βόσκαρης θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής, όπου και θα βρει τραγικό θάνατο.

Η αλλαγή στον χαρακτήρα της

Μετά από όσα βίωσε στο πλευρό του Βόσκαρη, η ίδια γίνεται πιο σκληρή και καχύποπτη. Έτσι βγαίνει από το ροζ σύννεφο στο οποίο ζούσε και προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Η σχέση της με τον Βόσκαρη θα της κάνει καλό μόνο σε ένα σημείο, καθώς θα μάθει να εκτιμάει τους ανθρώπους που πραγματικά την αγαπάνε.

Η επανασύνδεση και ο γάμος με τον Άγγελο

άγγελος σοφούλα άγριες μέλισσες

Η Σοφούλα μετά την περιπέτεια με τον Βόσκαρη θα επιστρέψει στο πατρικό της, όπου οι γονείς της θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν τις πληγές της.

Σε αυτό θα έχει σύμμαχο και τον Άγγελο. Ο νεαρός, παρά το πόσο πληγώθηκε από αυτήν, θα σταθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό της. Ο Άγγελος θα την συγχωρέσει και θα προσπαθήσει ώστε η ίδια να βρει πάλι τον χαρούμενο έαυτό της.

Η πορεία τους θα έχει happy ending, καθώς θα παντρευτούν και θα χαράξουν μια κοινή ζωή μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM