«Άγριες Μέλισσες»: Ευνουχίζουν τον Βόσκαρη στη φυλακή

Μαρτυρικό θα είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες»

Η αυλαία αναμένεται να πέσει για τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο, καθώς τον ευνουχίζουν.

Η Σοφούλα δίνει τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «On time», η Σοφούλα, με τη βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα, θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις «Άγριες Μέλισσες». Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σημαντικά στοιχεία για τον άνδρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα του παίξει σκληρό παιχνίδι.

Ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ευνουχίζουν τον Βόσκαρη

Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία! Ίσως για πρώτη φορά στις «Άγριες Μέλισσες» ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM