«Άγριες Μέλισσες»: Νύχτα πάθους για Πηνελόπη και Μελέτη

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Πηνελόπη θα περάσει μια νύχτα πάθους με τον Μελέτη

Η Πηνελόπη δεν μπορεί να διαχειριστεί την εμφάνιση της Ζορζέτ στο Διαφάνι, που -όπως φαίνεται- ήρθε για να διεκδικήσει ερωτικά τον Μελέτη. Μπορεί η ίδια να προχώρησε φαινομενικά τη ζωή της με γάμο, αλλά ποτέ δεν έπαψε να είναι ερωτευμένη με τον Μελέτη.

Τώρα που βλέπει λοιπόν πως τον άνδρα που πραγματικά αγαπά τον διεκδικεί μια άλλη γυναίκα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Πηνελόπη δεν θα μπορέσει να πάει κόντρα σε αυτά που νιώθει για τον ξάδελφό της, τον Μελέτη. Αν και οι δύο νέοι γνωρίζουν πως ο έρωτάς τους είναι απαγορευμένος, δεν μπορούν να τιθασεύσουν τα συναισθήματά τους.

Νύχτα πάθους για τα δυο ξαδέλφια

Έτσι λοιπόν οδηγούνται σε μια νύχτα πάθους και ο παράνομος έρωτάς τους ξαναρχίζει. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί και τη λήξη του ειδυλλίου του Μελέτη με τη Ζορζέτ. Ο Μελέτης τής λέει πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί και να προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω, ενώ της αποκρύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και αν έκανε κάτι λάθος.

Μάλιστα, σε ερώτηση που έγινε στον Σπύρο Σταμούλη, που υποδύεται τον άνδρα της Πηνελόπης, σχετικά με το αν κάποιος θα δει κάτι για τον παράνομο δεσμό Πηνελόπης - Μελέτη, εκείνος απάντησε πως κάτι θα δει ο πατέρας του, δηλαδή ο πεθερός της Πηνελόπης.

Θα καταφέρουν η Πηνελόπη και ο Μελέτης να μείνουν χωριστά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM