«Άγριες Μέλισσες»: Η Βιολέτα αποκτά παιδί

Συνεχίζονται οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες», αυτή τη φορά με τη Βιολέτα, της οποίας η καθημερινότητα αναταράσσεται, όταν μπαίνει στη ζωή της ένα παιδί.

Η Βιολέτα θέλει να πορευτεί μαζί με τον Μιλτιάδη, παρά την ψυχολογική του κατάσταση, ωστόσο τη ζωή της θα αλλάξει ένα παιδί που θα μπει στις «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Βιολέτα θα γίνει η μητρική φιγούρα για ένα αγόρι που ξεριζώνεται από την Κωνσταντινούπολη και ο δρόμος του το βγάζει στο Διαφάνι. Το αγόρι βρίσκεται στην εφηβεία και δεν έχει κάποιο σπίτι να μείνει. Έτσι μένει από εδώ και από εκεί, πότε σε αποθήκες, πότε σε κάποιες σπηλιές.

Το παιδί φαίνεται πως θα «κλέψει» την καρδιά της Βιολέτας, η οποία θα πιστέψει πως το όνειρο μιας οικογένειας είναι πιθανό να συμβεί. Καθώς το αγόρι είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες και δεν έχει κάποια οικογένεια, φαίνεται πως θα έρθει πολύ κοντά με την Βιολέτα, η οποία θα το έχει σαν γιο της.

Αρχικά θα του προσφέρει στέγη και τροφή, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως μεταξύ τους θα σχηματιστεί μια ιδιαίτερα στοργική σχέση μητέρας - παιδιού.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι ρόλο θα έχει ο Μιλτιάδης σε όλο αυτό, αν αποφασίσει να είναι οριστικά μαζί με τη Βιολέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM