«Άγριες Μέλισσες»: Η Ανέτ πεθαίνει από την καρδιά της

Ο χαρακτήρας της Ανέτ στις «Άγριες Μέλισσες» έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο το τέλος πλησιάζει, καθώς πεθαίνει

Μια από τις πιο δύσκολες σχέσεις στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν αυτή μάνας και γιου, δηλαδή της Ανέτ και του Μελέτη. Οι δυο τους έχασαν πολύτιμο χρόνο, έχοντας άγνοια για το αίμα που τους δένει. Έτσι, ο Μελέτης έγινε πολύ σκληρός και μερικές φορές απάνθρωπος, έχοντας γαλουχηθεί από τον αμείλικτο Δούκα. Η Ανέτ έχασε πολλές σημαντικές στιγμές με τον γιο της και το τέλος της, αν και λυτρωτικό, θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές, καθώς πεθαίνει.

Η Ανέτ έχοντας ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό έχει διαφορετικό αέρα από την υπόλοιπη οικογένεια Σεβαστού. Η αριστοκρατική της εμφάνιση αλλά και οι ευγενείς της τρόποι την έχουν αναγάγει σε έναν από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες της σειράς.

Μπορεί η ίδια να βιάστηκε από τον Σωκράτη Θέμελη και να έχασε για χρόνια το παιδί της, ωστόσο αυτά τα γεγονότα δεν τη γέμισαν με κακία.

Όλα μαθαίνονται

Όμως όλα θα ανατραπούν, καθώς ο Μελέτης θα μάθει ότι είναι παιδί βιασμού. Παράλληλα, η Ανέτ θα ακούσει για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο γιος της στο παρελθόν.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και η Ανέτ θα δει τον Μελέτη να αλλάζει και να γίνεται πιο καλός, κάτι που θα τη χαροποιήσει πολύ. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του θα δώσει ανάσα ζωής στην Ανέτ.

Ωστόσο, η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς η Ανέτ θα φύγει από τη ζωή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM