Βίλα στο Σούνιο: Ο Κατρούγκαλος επιτίθεται - Η απάντηση Παπαδημητρίου

Άγρια κόντρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ενημερωτική εκπομπή του Mega γύρω από το θέμα της "βίλας Τσίπρα" στο Σούνιο. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Κατρούγκαλος τοποθετήθηκαν επί του θέματος, με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλούν έντονες αντιδράσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου τοποθετήθηκε αρχικά για τη βίλα στο Σούνιο, με τον κ. Κατρούγκαλο στη συνέχεια να στοχοποιεί την εφημερίδα αλλά και τους δημοσιογράφους, για το δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται στο ακίνητο.

Η τοποθέτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου

«Έχω μείνει άναυδος από το γεγονός ότι βρέθηκε τέτοια εγκατάσταση να νοικιαστεί σε μια τιμή που, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι πολύ χαμηλή. Αυτό ανοίγει νέες προοπτικές στην κτηματαγορά αλλά και στο πώς να λες ψέματα στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα ήταν πολύ πιο απλό όλα αυτά να τα πει ο κ. Τσίπρας, να μην έχουμε όλη αυτή την ιστορία. Τελικά θα καταλήξει ο κόσμος να βρίζει τους πολιτικούς. Διαβάζω στις εφημερίδες της Αριστεράς ότι θα εκπλαγούν αυτοί που τα λένε, γιατί θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Ας δώσουν ό,τι είναι να δώσουν, ο λαός δεν πρέπει να τα ακούει αυτά, δεν είναι σωστό», δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ στην αρχική του τοποθέτηση. «Ο λαός που ακούει αυτά τα πράγματα κυριολεκτικά μουντζώνει», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου

«Πράγματι, το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το συζητάμε αυτό το πράγμα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος στην εισαγωγική του τοποθέτηση. «Βλέπουμε όμως μια ενορχηστρωμένη σκηνοθεσία της κυβέρνησης σε σειρά Μέσων, να ξεκινά μια τέτοια ιστορία ‒που, όπως σωστά έθεσε ο κ. Παπαδημητρίου, πλήττει τον πολιτικό κόσμο στον πυρήνα του‒ κάθε φορά που η κυβέρνηση πιέζεται και προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος. «Μια αποτυχία στο μέτωπο της πανδημίας. Ένα ‘‘Μάτι’’ κάθε μέρα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί να κυλιέται στη λάσπη το πολιτικό σύστημα της χώρας, απλώς για να βγει λίγο η κυβέρνηση από το αδιέξοδο όπου έχει φέρει τον εαυτό της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος στοχοποίησε την εφημερίδα που δημοσιοποίησε πρώτη το θέμα.

Αναφορικά με το ακίνητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως αρνείται να συμμετάσχει σε μια συζήτηση που ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα εφημερίδας.

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και είναι αληθινά»

«Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε και δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και είναι αληθινά. Προφανώς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια συνωμοσία προστασίας του πολιτικού αρχηγού», δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου και απευθυνόμενος προς τον κ. Κατρούγκαλο ρώτησε αν, στην περίπτωση που τα στοιχεία επαληθευτούν, θα ζητήσει την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Έχετε κυλιστεί στη λάσπη, και δεν έχετε το δικαίωμα. Είμαστε μπροστά σε τηλεθεατές, που μπορούν να κρίνουν. Όταν με καλείτε, να με αφήνετε να μιλώ. Είστε τέσσερις συνεννοημένοι συνομιλητές. Προσπαθήσατε να πλήξετε την προσωπική μου τιμή», ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος, μεταξύ άλλων, προκαλώντας την έκρηξη των δημοσιογράφων.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλοντας να κλείσει τη συζήτηση ανέφερε προς τον κ. Κατρούγκαλο πως είναι τακτική του να μην απαντάει σε θέματα, πόσο μάλλον για ένα ζήτημα που «έχει διχάσει και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM