Στέλιος Πέτσας

Στην καταψήφιση του άρθρου 31 του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, που μειώνει τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων και εξασφαλίζει κέρδος που αγγίζει και τα 500 ευρώ ετησίως σε ορισμένες περιπτώσεις, προχώρησε η αντιπολίτευση.

Η εξήγηση που έδωσε η εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεανώ Φωτίου για την απόρριψη της ρύθμισης ήταν πως το κόστος επιβαρύνει τον ΟΑΕΔ, δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Του Μάκη Θεοδώση

Κατά του άρθρου ψήφισε το ΚΚΕ, «παρών» δήλωσαν το ΚΙΝΑΛ και το ΜέΡΑ25, ενώ υπέρ ψήφισε η Ελληνική Λύση.

Σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε «όχι» στην αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:

«Κι όμως, δεν είναι fake news! Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών! Δηλαδή, είπε “όχι” στην αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων! Είπε “όχι” στην αύξηση της απασχόλησης! Είπε “όχι” στη μείωση της ανεργίας! Οι πολίτες κρίνουν και εμείς συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις για να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη».

Σε σημερινή της τοποθέτηση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με το άρθρο 31 του νομοσχεδίου, δήλωσε πως το κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει το 100% των ασφαλιστικών εισφορών, για να μην εκτιναχτεί η ανεργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM