Πέτσας: «Το εμβόλιο είναι πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς»

Εμβολιάστηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προσήλθε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 11.00 το πρωί, όπου και εμβολιάστηκε. Σε ανάρτησή του είναι καθισμένος στην καρέκλα και κάνει το σήμα της νίκης.

Το μήνυμα του κ. Πέτσα:

«Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον #Covid-19. Είναι και πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό».

Σήμερα ακολουθούν διαδοχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες τη σκυτάλη θα πάρουν επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης, και πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο γενικός γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κουτνατζής καθώς και η ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM