Στέλιος Πέτσας: Ο ορίζοντας είναι το Πάσχα

“Στο τέλος Απριλίου θα είναι καλύτερα τα πράγματα- Προσοχή και επιμονή στα μέτρα”

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας εξέφρασε την θέση πως «έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυναμικό φαινόμενο, δε πρέπει να τρομάζουμε αλλά να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα», λέγοντας πως το Πάσχα η κατάσταση θα είναι καλύτερη.

Του Μάκη Θεοδώση

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως «ο ορίζοντας είναι το Πάσχα, τον βλέπω, με τον πολλαπλασιασμό των εμβολίων θα είμαστε πολύ καλύτερα. Θα έχουμε επιτάχυνση της διαδικασίας από τον Απρίλιο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα επιστροφής στην κανονικότητα», υπογράμμισε.

«Η άμυνα μας είναι το εμβόλιο και η άμυνα του ιού οι μεταλλάξεις» δήλωσε και πρόσθεσε πως «αδυνατεί να ερμηνεύει την συμπεριφορά των υγειονομικών να μην κάνουν τα εμβόλια, η υποχρεωτικότητα δεν είναι στο τραπέζι».

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας απάντησε πως «η αποφυγή του συνωστισμού είναι η απαραίτητη ενέργεια και ειδικά με την συχνότητα στα ΜΜΜ και ειδικά στο Μετρό». Για την τηλεργασία τόνισε πως «δεν μπορούμε να την εφαρμόσουμε παντού».

«Στις άλλες συναναστροφές μας, στο σπίτι, οι πηγές μεταδοτικότητας αυξάνονται γιατί στον εργασιακό μας χώρο είμαστε πιο προσεκτικοί» κατέληξε ο υπουργός.

Πηγή: kyvernisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM