Τάσος Χαλκιάς: «Η Ζέτα Δούκα τόλμησε να κάνει κάτι και να μιλήσει»

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για την καριέρα του, τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, και ειδικότερα αυτήν της Ζέτας Δούκα – «Ξέρω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο»

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μίλησε για τη συμμετοχή του σε –ουκ ολίγα– τηλεοπτικά προγράμματα, για τα χρήματα που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και, φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα των ημερών, δηλαδή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε εκτενώς και για την καταγγελία για λεκτική και σωματική βία εις βάρος του σκηνοθέτη από τη Ζέτα Δούκα.

«Προσωπικά δεν έχω πουλήσει ποτέ ο βλάκας τον εαυτό μου»

Ο ηθοποιός σημείωσε αρχικά τα εξής: «Έχω φύγει πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με το "Κάτω Παρτάλι". Προσωπικά δεν έχω πουλήσει ποτέ ο βλάκας τον εαυτό μου. Έβγαλα κάποια λεφτά με 16 και 18 ώρες δουλειάς, αλλά αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτιάξουν μια περιουσία».

«Εννοείται ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση»

Αμέσως μετά συνέχισε, διευκρινίζοντας: «Εννοείται ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση. Πού ήξερα εγώ να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου; Κάποιοι συνάδελφοι ασχολήθηκαν και με άλλα πράγματα πέρα από την υποκριτική, όπως η παρουσίαση, και έβγαλαν χρήματα. Εγώ μετά το "Λαβ Σόρυ" όμως πήρα καλά λεφτά. Φτάσαμε να πάρουμε 1 και 2 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο».

«Ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει και ένα καλό στοιχείο, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί»

Image removed.

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε: «Έκανα ένα επεισόδιο για τη σειρά και έχουμε και ένα ακόμη που θα προβληθεί έπειτα από 34 επεισόδια, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τις εξελίξεις. Ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει και ένα καλό στοιχείο, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία – Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη

Εν συνεχεία, ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικότερα αναφέρθηκε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα»

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο. Δεν ανήκω σε αυτούς, όμως, που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν έναν άνθρωπο, όταν μια υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Image removed.

«Η Ζέτα καλώς έκανε, κατά τη γνώμη μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ζέτα Δούκα είναι ένας πραγματικά αγαπημένος άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος ζωής της. Τόλμησε να κάνει κάτι και να μιλήσει για ένα περιστατικό που της συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Καλώς έκανε, κατά τη γνώμη μου, και εύχομαι, αν δέχτηκε αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί, με τον τρόπο που πρέπει να δικαιωθεί».

«Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι στο θέατρο και άνθρωπος μαζί»

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι στο θέατρο και άνθρωπος μαζί. Αν ισχύουν αυτά που ακούμε, το δεύτερο συνθετικό δεν ισχύει. Άρα, να είστε πιο προσεκτικοί όταν αποκαλείτε κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά».

«Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που κάποιος θα τα θίξει και θα μείνουν ήσυχα»

Τέλος, αναφορικά με τη δική του συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη και ερωτηθείς για τον αν είχε συναντήσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά από την πλευρά του σκηνοθέτη,  δήλωσε: «Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που κάποιος θα τα θίξει και θα μείνουν ήσυχα. Το κάνω γνωστό αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM