Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα της ηθοποιού – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού»

Ζέτα Δούκα

Η ανάρτηση της ηθοποιού για την καταγγελία που έκανε εις βάρος σκηνοθέτη πριν από τρεις εβδομάδες σε τηλεοπτικό σταθμό

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα ανήρτησε ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, αναφερομένη στην αποκάλυψη που έκανε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας πως στο παρελθόν είχε δεχτεί  ψυχολογική και σωματική βία από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη, το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

H ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

Να σημειωθεί πως μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη, από τις Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κατερίνα Γερονικολού και Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ η ηθοποιός Φαίη Ξυλά είχε δηλώσει πως ήταν μια από τις χειρότερες συνεργασίες που έχει κάνει στην πορεία της.

Το απόσπασμα από την εκπομπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM