Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μιλά για την συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς γενικότερα για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάματος

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς βρήκε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», και σχολίασε τις τελευταίες αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε για τον ρόλο του στη σειρά: «Ο ρόλος μου είναι ο αδερφός του Παρασκευά, του απερχόμενου συναδέλφου Πέτρου Φιλιππίδη, που έρχεται από την Αθήνα στο χωριό. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Για τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός μιλώντας για τις αποκαλύψεις στο χώρου του θεάτρου έκανε έναν ξεκάθαρο διαχωρισμό υπογραμμίζοντας πως οι άσχημες καταστάσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγιναν στο παρασκήνιο του θεάτρου και δεν πρέπει να αμαυρώσουν την ίδια την Τέχνη του θεάτρου.

«Το θέατρο είναι τελείως διαφορετικό με όλα αυτά που ακούγονται»

Ειδικότερα, είπε: «Το θέατρο είναι τελείως διαφορετικό με όλα αυτά που ακούγονται. Όλα αυτά που γίνονται ανήκουν στο παρασκήνιο του θεάτρου, όλα αυτά που εκθέτουν ανθρώπους και εκτέθηκαν άνθρωποι σε κινδύνους έγιναν στα καμαρίνια και κάποια από αυτά έγιναν πάνω στη σκηνή από κάποιους που πιστεύουν ότι και πάνω στη σκηνή μπορούν τάχα μου τάχα μου, χρησιμοποιώντας την Τέχνη του θεάτρου να κάνουν πράγματα που τους αναδεικνύουν σαν ανώτερα όντα από τους άλλους».

«Όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων ανθρώπων και μπορεί να τους εξουσιάζει είναι ηλίθιος»

Επίσης, με έντονη αποδοκιμασία προς όσους βλέπουν τους εαυτούς τους ως θεούς και εκμεταλλεύονται την όποια εξουσία τους δίνεται, ο κ. Χαλκιάς είπε: «Όποιος νομίζει ότι είναι Θεός, είναι πολύ απλά βλαξ. Όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων ανθρώπων και μπορεί να τους εξουσιάζει είναι ηλίθιος ή το χειρότερο ακόμα, είναι άρρωστος», τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM