Βαριά τραυματισμένος ο Χάρης Σώζος μετά από τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον αγαπημένο ηθοποιό Χάρη Σώζο – Δείτε όσα αναφέρονται για την κατάσταση της υγείας του

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Political, ο 63χρονος ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη δημοφιλή δραματική σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Χάρης Σώζος έχει επτά σπασμένα πλευρά, ενώ ήδη υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο. Αυτή την ώρα, ο τηλεοπτικός Σωκράτης Θέμελης και κατά κόσμον, Χάρης Σώζος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, ωστόσο, όπως αναφέρεται θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Πως έγινε το τροχαίο ατύχημα 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός Χάρης Σώζος μετακινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι το οποίο αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το ασθενοφόρο, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για τον Covid-19 και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο».

Να σημειωθεί, πως από την πρώτη κιόλας στιγμή στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκε η σύζυγός του, Μελίνα Μαρνέλου.

Ποιος είναι ο Χάρης Σώζος

Σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο ο Χάρης Σώζος

Ο Χάρης Σώζος είναι γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και το 1976 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Κάρολος Κουν.

Τη δεκατεία του '70 ξεκίνησε να εμφανίζεται στο θέατρο, ενώ τη δεκαετία του '80 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός το 1993 μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Το δις εξαμαρτείν».

Να σημειωθεί επίσης, πως εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, έχει διακριθεί και ως καθηγητής υποκριτικής, καθώς έχει διδάξει σε ουκ ολίγες δραματικές σχολές.

Ο Χάρης Σώζος το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα με την παράταξη του Γρηγόρη Κατωπόδη και το 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε και παρέμεινε στη θέση αυτή έως το 2019. Το 2015 έπαιξε σε σποτ της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το οποίο, όπως δήλωσε, το έκανε αφιλοκερδώς.

Ο γιος του είναι ο διάσημος μουσικός Λεωνίδας Σώζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM